Forhåndsomtale Fjellhammer – Glassverket – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Glassverket

I morgen er det klart for sesongens andre hjemmekamp og vi tar i mot Glassverket i kampen om 2 poeng!

Vi kommer fra en tøff bortematch mot Levanger. Vi kjemper bra gjennom matchen, men med en uttellingsprosent på 53, så blir det vanskelig å vinne kamper.

Mot Glassverket ønsker vi å vise at vi hører til i toppen av 1.divisjon! Glassverket scorte mange mål i fjor, og fortsatte i samme spor i åpningskampen mot Ålgård. Forsvaret blir (som alltid) en nøkkel i denne kampen. Vi ønsker å bygge videre på forsvarsarbeidet vi hadde i starten mot Levanger. Da er vi fantastisk gode!

Vi må også være flinke til å vurdere mulighetene våres fremover. 50-60% sjanser er ikke godt nok i denne divisjonen. Samtidig så gjelder det å bruke det lille halvsekundet ekstra i avslutningene, slik at vi ikke åpner opp for at Glassverket skal få løpe inn enkle mål på oss.

Vi syns det var ekstremt gøy å spille for nesten 600 personer på tribunen sist hjemmekamp. Om vi klarer å ha det som standard, så er dere å kjemper i toppen av Norge når det kommer til tilskuertall på kvinnesiden! Møt opp, så skal vi gjøre det vi kan for at dere syns det er kult å være på kamp!

Billetter kjøper du i appen eller her!