Klare for 4.runde i NM – Fjellhammer

Klare for 4.runde i NM

Det ble en solid gjennomføring mot Gøy HK i gårsdagens kamp i 3.runde!

Det var ganske klart før gårsdagens kamp at denne kom vi til å vinne. Gøy spiller til daglig i 3.divisjon og nivåforskjellen fra 3.divisjon til Rema 1000-ligaen er stor.

Vi startet kampen veldig godt og flere av unggutta fikk vist seg frem fra en veldig god side! Hans Gran fikk sjansen fra start i målet og leverte varene. Det ble mye løping på våre gutter og det ble scoret mange mål. Til pause var stillingen 22-7 til oss.

2.omgang fortsatte i samme spor som den første. Vi stod bra bakover og kunne fortsette å løpe inn flere mål. Alt i alt ble det en god gjennomkjøring og en solid seier 40-21. Vi takker Gøy HK for en god kamp og ønsker lykke til videre resten av sesongen. Hans Gran ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller.

Motstanderen i 4.runde blir trukket i dag kl.17. Trekningen kan du følge live på Norges Håndballforbund sin facebook.