Vi inviterer til barnas kamp! – Fjellhammer

Vi inviterer til barnas kamp!

På lørdag kommer nyopprykkede Viking TIF på besøk til Fjellhamar Arena og vi inviterer alle barn GRATIS til kamp!

Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn i appen våres Fjellhammer Håndball og hente ut din barnebillett til kroner 0. Har du noen andre spørsmål er det bare å ta kontakt Eirik på hybertsen@fjellhammer.no.

Det var 1075 på plass i Fjellhamar Arena i seriepremieren mot KRS og vi håper å overgå dette tallet til lørdag. Vi kommer til å trenge din støtte fra tribunen! Ta med deg venner og bekjente for å få med deg masse god håndball på lørdag.

Billetter kjøper du i appen eller her.

Vi sees i arenaen på lørdag kl.17!

Slik så det ut mot KRS. Vi ønsker oss enda flere på tribunen på lørdag!
FOTO: Harald Gründel