Kampreferat Elverum – Fjellhammer – Fjellhammer

Kampreferat Elverum – Fjellhammer

Det ble en jevn kamp lenge i Terningen Arena før Elverum til slutt dro det i land og vant 35-28.

1.omgang

Det var en tett og jevn start på kampen hvor lagene holdt følge med hverandre hele veien. Elverum startet med å spille 5-1 i forsvar og da valgte vi å spille 7 mot 6. Dette lyktes vi godt med mot dem i sluttspillet og vi fikk se i dag at det fungerte veldig godt igjen.

Vegard stod nok en godt veldig godt i målet og hadde flere gode redninger. Fremover i banen fortsatte Eirik Köpp å skyte bra fra start. Lagene holdt følge med hverandre hele omgangen og til pause var vi like langt og stillingen var 15-15.

2.omgang

Etter en 1.omgang hvor vi hang godt med var det god tro på at 2.omgangen skulle bli lik. Den startet veldig godt med at vi scoret omgangens to første mål og ledet 17-15. Dessverre for oss sa det stopp fremover og Elverum fikk virkelig fart på angrepsspillet sitt.

På 15 minutter gikk det fra 15-17 til 27-19. Det var 15 tunge minutter som virkelig ødela kampen for vår del. Vi kom oss opp på nivå igjen de siste 15, men da var det dessverre for sent.

Vegard Bakken Øien ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller.

Vegard stod nok en god kamp i målet!

Nye kamper neste uke

Nå ser vi frem i mot 2 kamper neste uke. Først ut er Gøy HK i NM på onsdag før Viking TIF kommer på besøk til Fjellhamar Arena lørdag 16.9. Billettsalget til denne kampen åpner i løpet av uken. Vi håper mange allerede nå holder av datoen og tar turen til Arenaen!