Forhåndsomtale Elverum – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Elverum – Fjellhammer

Etter en god seier mot KRS i første serierunde venter nå fjorårets motstander i sluttspillet på motsatt banehalvdel!

I morgen setter guttene seg på bussen nordover og til Elverum. Her venter ett Elverums-lag som på søndag slo Haslum 36-26 i Nadderud Arena. Det var en solid start på sesongen for Elverum.

Sluttspillet fra i fjor sitter fortsatt friskt i minnet og vi regner med at det er mange av gutta hos oss som er revansjelystne etter kvartfinaletapet der før sommeren. Vi vant første kampen i Terningen Arena etter ekstraomganger og det viser at det er fullt mulig å dra derfra med 2 poeng.

Etter en kamp mot KRS som var preget av litt slurvete spill offensivt håper vi at gutta har fått trent godt i 2 dager og at de har fått justert på angrepsspillet. Det er alltid en god følelse å vinne kamper og vi håper på at våres gutter tar med seg denne godfølelsen i morgen!

Fra 2.sluttspillkamp i Lørenskoghallen. FOTO: Harald Gründel

Elverum har hatt en del utskiftninger før årets sesong, noe som de er godt vandt med i Elverum. Emil Kheri Imsgard har gått til den ungarske storklubben Pick Szeged, mens kantene Christopher Hedberg og Orri Thorkelsson har gått til de portugisiske klubbene Benfica og Sporting. Forsvarssjefen Nicklas Fingren har tatt turen til Danmark og Høj. Det er gode spillere som har forlatt Elverum, men de har hentet gode spillere også. Robin Haug har kommet tilbake til Norge fra Skjern, mens Magnus Sødnenå har byttet ut ØIF Arendal med Elverum. På høyrekanten har de som kjent for oss hentet Simen Søgård fra vår egen klubb.

Simen har nå byttet ut den grønne drakta med Elverum sin hvite.

Vi ser frem i mot morgendagens kamp og gleder oss til å spille mot årets Elverum-lag. Vi satser på en god kamp fra våre gutter og at vi kan ta med oss noen poeng hjem igjen!

Hvis du ikke tar turen til Elverum kan du se kampen på TV 2 Sport 2. Avkast kl.18:15.