Hovedtrener Robert Hedin med sine tanker om den kommende sesongen – Fjellhammer

Hovedtrener Robert Hedin med sine tanker om den kommende sesongen

Efter en otrolig avslutning av förra säsongen, vinst både mot Kolstad och Elverum, dessutom var vi 90 sek från att slå ut Elverum ur slutspelet.

Vi har blivit av med 6 viktiga spelare, inte bara det att de är duktiga handbollspelare utan visade också en fantastisk lagmoral och gav järnet hela tiden. Trots att vi var nära på att slå ut Elverum så får vi inte glömma att vi kom till slutspel tack vare att vi slog Kolstad på bortaplan. Vi slutade på 6e plats i grundserien men var endast 1 poäng förre 9e platsen.

Till denna säsongen har vi fåt in 7 nya spelare till truppen varav 3 st är under 19 år. Vi har dessutom förstärkt tränarteamet med Glenn Solberg och Sindre Walstad, två tränare som inte behöver någon närmre presentation. 

Vi har mycket potential i den nya truppen och med hårt arbete och en skadefria  trupp så har vi möjlighet att upprepa bragden från förra säsongen.  Vi tjuvstartade lite med säsongen och slog ut Storhammar ur cupen i lördags där pojkarna gjorde en solid match. Lørdagens match mot KRS blir otroligt viktig för oss. En vinst ger en bra start på säsongen, dessutom hade det varit skönt att skicka hem vår gamle målvakt Lokke, poänglös till Kristiansand.  

Vi gläder oss till den nya arena och hoppas att vi som lag kan växa till en toppklubb tillsammans med publiken. Här kommer ni kära publik att bli en viktig faktor som den extra spelaren.   Vi ser fram emot en glädjerik säsong med många spännande matcher, med utsåld arena! Heja Fjellhammer.

Vi ønsker Robert og resten av laget lykke til med lørdagens kamp!

PS: Ikke glem å kjøp billetter til kampen i appen eller her. La oss fylle hallen sammen!