Hva tenker en tidligere FIL-spiller om neste ukes kamp? – Fjellhammer

Hva tenker en tidligere FIL-spiller om neste ukes kamp?

Det er kun en drøy uke til første seriekamp i ny arena og spenningen er til å ta å føle på.  En som kjenner ekstra på det er vår tidligere målvakt Loke Peter Brasen som gikk til KRS etter sesongen.  Vi har tatt en prat med vår danske venn før kampen. Velkommen tilbake til gamle trakter!  

For deg må det bli spesielt å møte gamle lagkamerater og andre venner i klubben etter 2 år i FIL og nå i KRS?   Det bliver vældig specielt og spille mod FIl. Har fortsat mange gode venner på laget og kender en stor del af klubben, både eliten og bredden. Så at mødes på den andre side af halgulvet bliver vældig specielt, men også utrolig morsomt. Mon ikke der højest sandsynligvis bliver en del smil såvel som frustrende miner under kampen 😉    

Hva er dine forventinger til kampen i nye Fjellhamar Arena?  

Forventninger til kampen i Fjellhamar arena er først og fremmest at der nok bliver en nervebetonet kamp. Første serierunden er altid specielt, og uanset hvem som mødes er det oftest vældig tætte og indbyrdes kampe. Jeg håber at klubben sørger for at få fyldt Fjellhamar arena op så mye som muligt, det syntes jeg håndboldprojektet i Fjellhammer fortjener, samt er det altid sjovt med larm i hallen, uanset om det er med eller imod dig.   

Hva tror du om KRS sine sjanser i kampen mot Fjellhammer?  
Vores chancer for sejr er der, og jeg har troen på det. Men som tidligere sagt, så forventer jeg en marginal kamp med mye nerver, så tror jeg at dem som har mest coolness de sidste 5 min bliver afgørende for hvem som får en sejr i første serierunde. 

 Er det noe du ønsker å si til Fjellhammerpublikumet før kampen?  
Glæder mig til at se jer alle igen, håber i er kommet for at være deltagende i en cool ny arena, og en match med forhåbentligvis mye intensitet. Så håber jeg barabravas er på plads og klar til at larme, også selvom det nok bliver med en andre tone mod mig selv end jeg er vant til fra dem, det er bare gøy!  

Vi ønsker Loke velkommen tilbake!

Loke i Fjellhammerdrakt fra fjoråets sesong.
Foto: Harald Gründel

PS: Ikke glem å kjøp billetter til kampen i appen eller her!