Sesongens første offisielle kamp står for tur – Fjellhammer

Sesongens første offisielle kamp står for tur

Førstkommende lørdag setter herrelaget seg på bussen nordover til Hamar for å møte Storhamar i 2.runde i NM.

Etter å ha spilt mange treningskamper etter sommerferien er nok gutta ekstremt klare for å spille en tellende kamp igjen!

Kort om motstanderen:

Storhamar skal denne sesongen spille i 2.divisjon etter at de i fjor beholdt plassen med minst mulig margin. Det er et ungt lag som står på motsatt banehalvdel på lørdag. De spiller sine hjemmekamper i Boligpartner Arena. Så det er en fin arena vi skal spille i på lørdag! Det er alltid spennende å spille mot lag fra lavere divisjoner og ett lag vi vanligvis ikke møter.

NM

Vi har de to siste sesongene prestert godt i NM med en semifinaleplass og kvartfinale i fjor. I år som i fjor så fortsetter vi med Final 8 i Arendal og da er det naturlig at vi håper å komme oss dit. Vi var ekstremt nære i fjor og det er en revansjelysten gjeng som vil komme ett steg lenger denne sesongen!

Vi ser frem i mot å offisielt komme i gang med en ny sesong og håper å se noen i grønt på Hamar til lørdag!

Kampstart er 17:00 i Boligpartner Arena.

Foto: Harald Gründel