Elite Cup 2023 rett rundt hjørnet – Fjellhammer

Elite Cup 2023 rett rundt hjørnet

Både dame- og herrelaget har vært samlet de seneste tre ukene, og spilt både eksterne og interne treningskamper. Nå skal det perfeksjoneres inn mot sesongen i vår egen Elite Cup mot kvalitetsmotstandere fra inn- og utland.

Endelig kan vi invitere til vår nye storstue med plass til over 2000 tilskuere. Er du hypp på god håndball i en fantastisk atmosfære så tar du turen til Fjellhamar Arena denne uken. Det er kamper allerede fra torsdag av når herrelaget åpner Arenaen med en fartsfylt kamp mot Drammen HK klokken 18:00. To timer senere, klokken 20:00 skal damene ut mot H71 fra Færøyene.

Hele oppsettet, både for våre egne- og tilreisende lag finner du på denne linken -> ELITE CUP 2023

Både damene og herrene gir deg muligheten til å vinne gratisbilletter til åpningskampene. Gå inn på deres respektive Instagram-kontoer og følg instruksjonene for å stikke av med inntil fire billetter!

Damelaget på Instagram | Herrelaget på Instagram