Elite Cup 2023 kun en måned unna – Fjellhammer

Elite Cup 2023 kun en måned unna

Om akkurat en måned, torsdag 17. august, kastes den tredje utgaven av Elite Cup i gang i vår egen nye storstue, Fjellhamar Arena. Herrene spiller mot Drammen kl.18 og damene møter Færøyske H71 kl.20.

Nytt av året er at vi har utvidet med Bring- og Lerøylag på gutte- og jentesiden. Dette betyr at vi spiller i to haller denne helgen – både Fjellhamar Arena og Fjellhamarhallen. Ikke ofte kan en si at hallene ligger kun et steinkast mellom hverandre og være bokstavelig, men her garanterer vi at Eirik Köpp klarer det kastet, med venstrehånden også (kanskje) 🙂

Robert og Glenns gutter får tøff motstand denne helgen og i tillegg til Drammen er Runar IL med. Dermed får vi et hyperraskt gjensyn med Kasper Syversen. Halden, Sandnes og Viking TIF er de tre andre Rema 1000 liga lagene som er med i årets cup på herresiden.

På damesiden får vi altså utenlandsk besøk når H71 legger sin oppkjøring til Lørenskog. Laget som gikk helt til kvartfinalen i Europa Cup skal måle krefter med norsk nivå og er som nevnt en av åpningskampene på torsdagen. I tillegg får vi besøk av hardtsatsende Volda som er tippet en rask retur til Rema 1000 ligaen samt laget som slo nettopp Volda over tre kvalikkamper i vår – Oppsal. Nyopprykkede Kjelsås får en tøff debut, mens Nordstrand har forsterket og kommer til å slå godt fra seg.

Ansvarlig Kathrin Jevnaker sier arrangementskomiteen er klare for å teste kapasiteten inn mot ny sesong og venter mye folk i hallen med en kapasitet på hele 2 000 tilskuere. – Dette er første anledning til å se Fjellhammer spille håndball i ny hall, og både dame- og herrelaget møter topp motstand. Dette blir utrolig gøy, sier Kathrin!

HA Nivå 1DA Nivå 1DA Nivå 2Lerøy GutterLerøy JenterBring GutterBring Jenter
FjellhammerFjellhammerFjellhammerFjellhammerFjellhammerFjellhammerFjellhammer
DrammenOppsalLillestrømKragerøReistadBækkelagetTune
RunarVoldaVålerengaReistadUll/KisaGlassverketKråkerøy
HaldenH71 (Fær)RælingenUll/KisaNjård ILUll/KisaKjelsås
SandnesNordstrandReistadLinje 5Reistad
VikingKjelsåsHokksundStjørdal HKLedig plass
Hele kampoppsettet finner dere i denne linken: Elite Cup 2023 – Profixio