Morten Linder tilbake til Fjellhammer! – Fjellhammer

Morten Linder tilbake til Fjellhammer!

Etter flere sesonger borte fra Fjellhammer vender Morten Linder tilbake til sin moderklubb!

Vi har pratet med Morten om overgangen:

Hvordan blir det å komme tilbake til moderklubben?

Det blir på en måte spennende, men også velkjent tenker jeg. Jeg gleder meg til å møte nye lagkamerater, og jobbe med både de og trenerteam for å nå nye høyder som lag og enkeltspillere.

Hva ser du på som annerledes siden du var her sist?

Vel, det blir jo ny hall, så det er jo veldig spennende, selv om Lørenskoghallen har sin sjarm. Det er en litt annen type spillergruppe, og forhåpentligvis et enda større engasjement rundt elitelaget, særlig i forhold til publikumstall og oppmerksomhet rundt hva vi som lag skal jobbe for å få til.

Hva kan Fjellhammerpublikummet forventet av deg?

Noen husker meg kanskje fra forrige gang jeg var i klubben, og på noen områder har jeg forandret meg veldig lite. De kan forvente at jeg gir 100% av meg selv i arbeidet som skal legges ned, lidenskap for håndball, og glede av å bidra til lagets utvikling og prestasjonsevne. De skal få se masse energi, og forhåpentligvis hjelpe til å skape enda mer.


Og hva kan laget forvente av deg?

Laget kan forvente en målrettet håndballspiller, som kommer på trening for å bli litt bedre hver trening, og innstilt på å gjøre alt jeg kan for å hjelpe med å bidra til å oppnå lagets målsettinger. Jeg er også en ganske så trivelig fyr (håper jeg), så jeg vil også være med på å skape en kultur hvor vi har det kult sammen, og kan hjelpe hverandre til å utvikle oss, og trives med håndballen i fellesskap.

Vi ønsker Morten velkommen tilbake! Vi gleder oss til å se deg i grønn drakt!