Nikolai Nalbant Moe tilbake til DHK – Fjellhammer

Nikolai Nalbant Moe tilbake til DHK

Etter to sesonger hos oss i Fjellhammer vender Nikolai tilbake til Drammen!

I løpet av tiden hos oss har Nikolai utviklet seg stort og virkelig tatt store steg som håndballspiller. Spesielt i sin første sesong hos oss så vi virkelig hva som bor i Nikolai. Den siste sesongen har dessverre blitt preget av skader, men vi så han tilbake på banen i siste kamp mot Elverum.

Dette sier Nikolai selv:

Etter mine to sesonger i Fjellhammer, så blir det rart og kjipt å måtte takke for seg. Jeg har virkelig blitt glad i denne klubben, og den har vært en stor del av meg siste to åra. Jeg har fått kompiser for livet og vært så heldig å blitt kjent med så mange bra personer i og rundt klubben. Fra jeg kom så har både jeg og klubben tatt store skritt i riktig retning, og jeg er helt sikker på at Fjellhammer er på en god sti nå.

Den første sesongen min i Fjellhammer, vil jeg si er min beste sesong. Jeg utviklet meg mye og fikk masse mer erfaring hvordan eliteserien og topphåndballen er. Den andre sesongen var litt tyngre for min del, preget av mye skader. Laget har tatt store steg og jeg er stolt over å ha vært en del av Norges sjette beste lag. Jeg tar med meg masse erfaring og gode minner videre til ny klubb, hvor jeg er sikker på at jeg også kommer til å trives. Takk for meg Fjellhammer!

Foto: Harald Gründel

Vi takker Nikolai for tiden hos oss og ønsker han lykke til videre i sin karriere!