Kasper Sjursen Syversen forlater Fjellhammer IL – Fjellhammer

Kasper Sjursen Syversen forlater Fjellhammer IL

Etter å ha vært i Fjellhammer IL i nesten hele sin håndballkarrieren går turen nå videre til Runar Sandefjord.

Utenom et opphold i BSK har Kasper spilt alle sine kamper i den grønne drakten. Det er alltid spesielt for klubben når spillere som har tilbrakt nesten alle sine år i Fjellhammer går videre. Kasper er intet unntak. Kasper har hatt en stor betydning for klubben og har bidratt mye mot klubbens yngre spillere. Dette er noe vi som klubb setter stor pris på og de yngre spillerne i klubben liker.

Dette sier Kasper om å forlate Fjellhammer:

Det er med en tung hjerte jeg nå må si farvel til klubben min, som også har vært min barndomsklubb i håndball. Jeg vil først og fremst takke alle de fantastiske menneskene jeg har møtt her, både spillere, trenere, støtteapparat og foreldre. Dere har vært med på å forme meg som idrettsutøver og person, og jeg vil alltid være takknemlig for tiden jeg har tilbrakt her.

Jeg vil spesielt takke klubben for alle de flotte minnene jeg har fra kamper og treninger, fra seiere til tap og alle utfordringene vi har tatt på veien. Jeg vil også takke for all støtte og oppmuntring jeg har fått underveis. Selv om jeg nå forlater klubben min, vil jeg alltid være stolt av å ha representert Fjellhammer IL. Jeg vil ta med meg alt jeg har lært her videre i min håndballkarriere og fortsette å utvikle meg som spiller. Tusen takk for alt!

Foto: Harald Gründel

Vi vil takke Kasper for alle de fantastiske årene hos oss og alt han har bidratt med hos oss. Det har vi som klubb satt stor pris på!

Vi ønsker Kasper lykke til videre og du er alltid velkommen tilbake!