Alexander Mitrovic til tysk klubb – Fjellhammer

Alexander Mitrovic til tysk klubb

Etter tre sesonger hos oss i Fjellhammer tar Mitrovic steget videre til den tyske klubben Dessau Rosslau HV! Klubben spiller i dag i 2.Bundesliga og ligger 1 poeng bak opprykksplassen til neste års Bundesliga.

Mitrovic har spilt en fantastisk sesong i år og har levert scoringer på løpende bånd. Han endte sesongen med 122 scoringer og dette uten straffemål. Han har jobbet godt i over 3 år hos oss og det er fullt fortjent at han får denne muligheten!

Foto: Harald Gründel

Dette sier Mitrovic selv om overgangen og tiden hos oss:

Jeg har hatt 3 veldig fine år i Fjellhammer. Selv om jeg har hatt litt eliteserieerfaring før jeg kom til Fjellhammer, var det her jeg virkelig fikk utvikle meg i eliten. Jeg har fått masse ansvar og hatt spesielt Kristian Bliznac, som har pushet meg hardt og hjulpet meg å ta steg. Det har vært mest oppturer, men også nedturer som jeg har lært masse av, og har gitt meg erfaringer jeg tar med meg videre.

Fra tidspunktet jeg kom til Fjellhammer og frem til nå, har laget alltid stått for en kultur jeg er veldig stolt av. Det er en gruppe som er lojale mot hverandre, og som kjemper for hverandre. Jeg har møtt masse nye mennesker, og fått mange gode venner som jeg tar med meg videre. Jeg er stolt over reisen vi har hatt i eliten de siste 3 årene, og at det hele ble toppet med 6. plass og sluttspill i år kan jeg ikke klage på. Jeg ser frem til nye utfordringer i utlandet, men kommer alltid til å se tilbake på tiden i Fjellhammer som 3 fantastiske år.

Vi takker Alexander for tiden hos oss og ønsker han lykke til videre med sin håndballkarriere!