Fjellhammer Cup 2023: Gledelig å se alle påmeldingene – Fjellhammer

Fjellhammer Cup 2023: Gledelig å se alle påmeldingene

Det er tre små dager igjen til vi stenger påmeldingen til årets cup. De siste dagene har det rent inn med påmeldinger fra hele landet, og vi har nå passert 30 forskjellige klubber og nesten 125 lag. Vi snakket med Turneringsleder Jon-Arne Kamsvåg for å få en status og en forsmak på hva vi kan vente oss av årets turnering.

– Først og fremst er vi veldig glad for den oppslutningen cupen har fått etter to år med pandemi. Vi har de siste ukene utvidet antall lag i flere av jenteklassene etter stor pågang, sier Jon-Arne, som likevel er kjapp med å poengtere at de har plass til ennå flere før fristen går ut førstkommende fredag. Vi håper at ennå flere guttelag vil bli med på hva vi mener er Sommerens vakreste eventyr.

Fjellhammer Cup har historisk sett hatt været med seg med sol og temperaturer langt over 20 grader. Det byr på all mulig underholdning og aktiviteter i og rundt hallene. Spesielt på hovedarenaen Fjellhamarhallen er det lagt opp til mye spennende, og Jon-Arne ramser villig opp:

  • Musikk fra utescenen
  • Konkurranser som blant annet presisjonsskyting og radarmåling av det hardeste skuddet
  • Meet & Greet med dame- og herrelaget
  • Grilling
  • Showkamp (mer info nederst)

Med flere tilreisende lag er det også viktig å heve den sosiale profilen på turneringen. Aldersgruppen 13-16 år har eget diskotek på lørdagskvelden hvor en kan skape gode vennskap som gjør at en vil tilbake og gjøre Fjellhammer Cup til en naturlig avslutning på sesongen. Lagenes ledere, funksjonærer og dommerne inviteres samtidig til Leaders Party på Liv & Røre på Triaden.

Vi hever også nivået på opplevelsen for dommerne, og sammen med tett oppfølging på det sportslige vil det være sosiale aktiviteter gjennom hele helgen. Blant annet har samarbeidspartneren vår Nemus muligheten for å gi stive og støle kropper en god behandling om det skulle være nødvendig.

Men selv med alle disse fokusområdene er vi, og skal vi alltid være, mest opptatt av at deltakerne får en fantastisk sportslig opplevelse. Vi har mange kamper og har økt antall minutter spilletid for at det skal være gøy og spille cup. Så om dere er påmeldt – gled dere til årets happening eller meld dere på og ta del i festen dere også 🙂

Info om SHOWKAMP:
Lørdag kl.19.00 vil Grønn spille mot Gul i Lørenskoghallen. Her skal hvert lag fra G/J 13 nominere en spiller som sammen med andre deltakere skal spille kamp med eliterigg som når Fjellhammer tar i mot Kolstad eller Elverum. Det blir lyd- og lysshow samt ledskjermer og speaker-tjeneste. Dette er kampen du IKKE vil gå glipp av. Full tribune og magisk stemning før de yngste avslutter med diskotek og de eldre drar på leaders party.