Christine Glasø forlater Fjellhammer etter 18 sesonger! – Fjellhammer

Christine Glasø forlater Fjellhammer etter 18 sesonger!

Etter å ha vært i Fjellhammer IL i 18 sesonger går nå veien videre til en ny klubb og Rema 1000-ligaen!

Christine har vært en viktig brikke for damelaget i mange sesonger og har hatt hele sin håndballkarriere i Fjellhammer før hun nå tar steget videre. Vi er først og fremt utrolig stolte over Christine og jobben hun har gjort i lang tid, men det er selvfølgelig synd for oss å miste en bærebjelke på damelaget.

Dette sier Christine om å forlate Fjellhammer:

Da er eventyret i den grønne drakten over for denne gang.. Det er litt vemodig etter 18 fantastiske år. Det satt langt inne å velge å forlate Fjellhammer, men dette er en mulighet jeg ikke kan takke nei til. Jeg gleder meg veldig til å ta steget opp i eliteserien og nye utfordringer som venter i ny klubb.

Fjellhammer er klubben jeg har vokst opp i. Alt startet med håndballskolen i gymsalen i Lørenskoghallen. Så var det mange fine år sammen med jenter 99-gjengen. Mange gode minner, opplevelser og fantastiske mennesker. Det ble venner for livet. Så gikk turen opp på juniorlaget, og videre opp på damelaget som 17 åring. Det har blitt 7 sesonger på damelaget. Her har jeg lært og vokst så utrolig mye som person, sammen med dyktige trenere og spillere gjennom flere år. Jeg har fått muligheten til å ta steg og utvikle meg, noe jeg setter stor pris på. Jeg er og veldig takknemlig for alle som har hatt troen på meg og bidratt gjennom alle disse årene. Så utrolig takknemlig for alle i Fjellhammer som har gjort disse årene til uforglemmelig år!!

I tillegg til å spille selv har jeg også vært trener for en fantastisk jentegjeng på 2007. Der har det blitt 9 utrolig år sammen, år jeg aldri ville vært foruten. Disse jentene har vært en stor del av hverdagen, helger og ferier i så mange år. Det har vært veldig lærerike år, med mange gode opplevelser. Denne gjengen har betydd så utrolig mye og som jeg har blitt veldig glad i. Det blir derfor veldig trist å reise fra denne fantastiske gjengen.

Jeg tar med meg mange gode opplever, minner, lærerike år og venner for livet videre. Tiden i Fjellhammer har vært helt utrolig og en tid jeg aldri ville vært foruten. Det er vemodig å skulle forlate dette, men jeg ser frem til nye utfordringer. Kommer alltid å se tilbake på denne tiden som en fantastisk tid. Da takker jeg for meg for denne gang. Og igjen, takk til alle som har gjort disse årene så minneverdige!

Vi vil takke Christine for innsatsen og alt hun har gjort for klubben i løpet av alle disse årene! Lykke til videre i din håndballkarriere. På gjensyn!