Sondre Gjerdalen bytter klubb til sommeren – Fjellhammer

Sondre Gjerdalen bytter klubb til sommeren

Før sesongslutt ble det klart at Sondre Gjerdalen bytter ut Fjellhammer med ØIF Arendal til sommeren.

Sondre kom til oss etter opprykket i 2020 fra LFH 09. Sondre har hatt stor utvikling siden den tid og har blitt en av våres viktigste spillere. Han har også vært kaptein de to siste sesongene.

Han har vært våres forsvarsjefen de siste 3 sesongene, men har utviklet seg også til å bli en av våres beste angrepsspillere. Det er ingen tvil om at vi kommer til å savne Sondre hos oss, men vi ønsker han alt godt på veien videre i hans håndballkarriere! ØIF Arendal er heldige som får Sondre til seg.

Dette sier Sondre selv om å forlate Fjellhammer:

Å dra fra Fjellhammer blir helt klart veldig rart. Fjellhammer har betydd veldig mye for meg de siste tre årene. Her har jeg fått gode venner og opplevd veldig mye. Gutta på laget betyr mye for meg, og har vært mitt nærmeste miljø i mange år nå. Det er vanskelig å se for seg å ikke skulle være en del av denne gruppa mer, og det blir helt klart det kjipeste å skulle dra fra dem. Allikevel vet jeg at jeg har fått venner og kontakter her som jeg kommer til å ta med meg videre. De siste tre årene har gått utrolig fort!

Jeg føler ikke det er så lenge siden jeg kom hit, med bare en snau sesong i 1 divisjon under beltet, og så frem til å skulle få være en del av et elitelag. I løpet av min tid her så har Fjellhammer fått etablert seg i Rema 1000-ligaen, og nå på siste forsøk klarte vi endelig å nå sluttspillet, med en sterk 6 plass. På veien hit har jeg lært masse, og utviklet meg både som spiller, lagkamerat og også som menneske. Alt jeg kan om Topphåndball sånn sett, har jeg lært her. Jeg kommer til å se tilbake på tida mi i Fjellhammer som fantastisk morsom og lærerik. Jeg tar med meg mange fine minner, og kommer alltid til å se tilbake på disse årene med stolthet og glede.

Vi takker Sondre for 3 flotte sesonger hos oss og vi ønsker han lykke til videre!