Ny høyreback klar for Fjellhammer! – Fjellhammer

Ny høyreback klar for Fjellhammer!

Vi har den glede å ønske Asgeir Snær Vignisson velkommen til Fjellhammer!  Asgeir er 23 år, fra Island og kommer sist fra den svenske klubben OV Helsingborg. Asgeir har signert en 2-års kontrakt.

Selv sier Asgeir: 
jeg ser frem til å komme til Fjellahmmer.  Jeg startet å spille når jeg var veldig ung og mine styrker er skuddarmen og god til å lese spillets gang.

Min ambisjon for den kommende sesong er å vokse videre som spiller og samtidig være en viktig bidragsyter i og rundt laget.  Jeg går alltid på banen for å vinne og gleder meg til å ta med litt islands råskap til Fjellhammer


Robert Hedin sier: 
En veldig interessant spiller som holder et høyt nivå, men jeg mener det er fortsatt mye potensiale å ta ut.  Han kommer til å bli en viktig faktor i laget. I tillegg er han en bra person som kommer til å passe godt inn i spillergruppa.

Asgeir kommer til Fjellhammer 1 juni.

Ønsk han velkommen når du ser han i hallen!

Vi gleder oss til å se Asgeir i den grønne drakta!