Eivind Kongshaug Johannesen legger skoene på hylla – Fjellhammer

Eivind Kongshaug Johannesen legger skoene på hylla

Etter 13 sesonger i Fjellhammer hvorav 9 av disse har vært på A-laget har Eivind bestemt seg for at håndballkarrieren skal avsluttes.

Dette sier Eivind om at karrieren hans på håndballbanen nå er over:

Det er selvfølgelig vemodig å gi seg nå som laget har etablert seg i Eliteserien og skal inn i ny hall. På en måte så føles det også godt og betryggende å legge opp nå, når ting ser såpass mye bedre ut enn det gjorde for et par år tilbake. Jeg har kombinert håndballen og full jobb nå i seks år, og kjenner at nå er tiden inne for å gjøre litt andre ting. Spill på øverste nivå krever mye og slik som det har vært i det siste, så har jeg ikke fått lagt ned det fysiske arbeidet som kreves på dette nivået.

Jeg kommer til å savne og være en del av et lag og et toppidrettsmiljø. Spesielt når høsten kommer så blir nok savnet ekstra stort. Det er jo noe man har brukt mesteparten av fritiden på så det er helt klar at blir en stor endring i livet.  Men med styreverv og litt ekstra ansvar rundt herrelaget og rekruttmiljøet vil jeg ikke forsvinne helt. Så jeg blir å se i hallen også fremover, bare ikke på banen.

Eivind har vært en viktig del av klubben og herrelaget i mange år og har vært med på hele reisen fra 2.divisjon til nå å være et etablert lag i Rema 1000-ligaen. Han har vært en viktig bidragsyter hele veien og har vært en av våre beste forsvarspillere siste sesongene. Han har også vært visekaptein de to siste sesongene.

Eivind har vært en kontinuitetsbærer for hele gruppa og vist et enormt engasjement. Dette har smittet over på andre spillere og det har dratt opp nivået på både treninger og kamp! Vi er ekstremt glad for at Eivind har sagt ja til et styreverv i klubben slik at han fortsatt vil være rundt i omkring i hallen.

Vi vil takke Eivind for all innsatsen han har lagt ned for Fjellhammer IL og i løpet av sin karriere. Det er fullt fortjent at du nå kan legge skoene på hylla!