Støtt Fjellhammer IL og få en vervepremie til lagkassen! – Fjellhammer

Støtt Fjellhammer IL og få en vervepremie til lagkassen!

Fjellhammer IL vil nå lansere en markedsføringskampanje for å få flere sponsorer og bidragsgivere til klubben. En av sponsoralternativene er «Grunnfjellsponsor». Her har lagene mulighet til å få en vervepremie på 500 kroner pr. solgte grunnfjellsponsor. Du vil også få sesongkort til ALLE elite-kampene og bredde-kamper i regi av Fjellhammer IL.
Det hele er veldig enkelt. Kjøpet av grunnfjellsponsor gjennomføres på VIPPS og kjøper må avlegge en kommentar som sier hvilket lag man har blitt vervet fra. F.eks: «J2008». Da vil 500 kroner gå til laget sin lagkasse.

Lagkassen vil få 500 kroner i vervepremie for hver solgte grunnfjellsponsor! Butikker, serveringssteder, firmaer eller lignende som kjøper grunnfjellsponsor vil også få klistremerke som viser at man er en grunnfjellsponsor. Merket har også en QR kode som gjør det enkelt for å verve flere.

FIL, Robert og Glenn (fjellhammer.no)

Har du flere spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.
Eirik Hybertsen, Fjellhammer IL
907 06 852 /