Kampreferat Fjellhammer – Elverum – Fjellhammer

Kampreferat Fjellhammer – Elverum

For en ramme det var rundt gårsdagens kamp! Alt lå til rette for en fantastisk kamp, og det ble det. Elverum trakk til slutt det lengste strået og stakk av med seieren 28-29. Dermed blir det en tredje kamp i Terningen Arena på Søndag.

1.omgang

Elverum fikk best start på kampen og gikk opp i en 2-0 ledelse. Det var to gode forsvar i gårsdagens kamp og begge lagene måtte virkelig kjempe for hver scoring. Vi jobbet oss sakte, men sikkert inn i kampen og etter 6 minutter sendte Alexander Mitrovic oss opp i ledelsen for første gang i kampen. Omgangen fortsatte videre med mange tøffe dueller og lite mål. Da det gjenstod 1.30 av omgangen pådro dessverre Eirik Köpp seg et rødt kort som gjorde at vi ikke hadde en like bred tropp resten av kampen. Elverum tok grep om kampene i de siste minuttene av omgangen og gikk til pause med en 12-14 ledelse!’

2.omgang

Gutta var klare for å kjempe videre i 30 nye minutter og de startet omgangen veldig bra. Etter 4 minutter var tilbake i kampen og utlignet til 15-15. De neste 5 minuttene gjorde vi derimot noen dårlige vurderinger i det offensive spillet som gjorde at Elverum kunne løpe inn noen enkle scoringer og ta tilbake ledelsen. På de 5 minuttene gikk det fra 15-15 til 15-18 i Elverums favør.

Nok en gang så viste våre gutter hva som bor i dem. De gir aldri opp og har alltid trua på seier. Vi stod virkelig godt bakover og det gjorde at vi kjempet oss inn i kampen igjen. 10 minutter før slutt utlignet Kasper Sjursen Syversen til 22-22 og det kokte i Lørenskoghallen!

De siste 10 minuttene ble som de første 50. Tett og jevnt hele veien hvor lagene byttet på å score mål. Da vi gikk inn i de siste 5 var det vi som var foran med ett mål. Da det gjenstod 2 minutter av kampen ledet vi 28-27 og Elverum tok timeout. Elverum satte ballen i mål i det påfølgende angrepet og utlignet dermed til 28-28. Dessverre gjorde vi en teknisk feil i det påfølgende angrepet og Elverum hadde dermed muligheten til å ta ledelsen. Med 37 sekunder igjen å spille satt Elverum ballen i mål og var dermed i ledelsen 28-29. Robert Hedin la timeout-kortet da det gjenstod 20 sekunder av kampen. Ved scoring i dette angrepet hadde vi tvunget frem ekstraomganger, akkurat som i forrige kamp. Dessverre endte vårt angrep med en dårlig mulighet og dermed vant Elverum kampen 28-29!

Herman Schultz ble kåret til vår beste spiller!

Avgjørende kamp søndag

Vi gratulerer Elverum med seieren og nå er vi klare for en tredje og avgjørende kamp på søndag!

Vi håper at så mange som mulig vil ta turen til den avgjørende kampen på søndag. Elverum har holdt av billetter til våres supportere på felt A og A1. Samle venner og familie for en tur til Elverum for å støtte gutta i den ekstremt spennende kampen. Vi trenger all den støtten vi kan få!