Vi ønsker Glenn Solberg velkommen til Fjellhammer IL – Fjellhammer

Vi ønsker Glenn Solberg velkommen til Fjellhammer IL

I pausen under gårsdagens kamp ble det klart at Glenn Solberg skal inn som en ressurs rundt herrelaget. Dette skal han kombinere med landslagstrenerjobben for Sverige.

Glenn kommer til å være med på 1-2 treninger i uken pluss kamper. Han vil fremdeles fortsette sin rolle som hovedtrener for det svenske landslaget når rollen hos oss også skal kombineres.

Dette sier Glenn om sin nye rolle:

Først og fremst blir min oppgave å hjelpe Robert som hovedtrener og være en støtte for han. Men håper jeg kan være med å bidra til at klubben fortsetter og utvikle seg videre.  Først og fremst er det dyktige mennesker i klubben som gjør det, for det er gøy og jobbe med gode folk. I tillegg er det en spennende klubb, en klubb i utvikling. Og får min del som landslagssjef er det også utviklende for meg å kunne jobbe med håndballen i hverdagen også.

Dette sier styreleder Einar Stolpe Karlsen om Glenn sin ankomst til klubben:

Han kommer til å være en ressurs noen ganger i ukene, men viktigst av alt være med å profesjonalisere oss som klubb som også vil favne bredere og som kommer til å dryppe nedover også. For det vi skaper i og rundt herrelaget er viktig i forhold til kompetanseoverføring som kommer hele klubben til gode enten om du er gutt eller jente.

Vi vil også rette en stor takk til vår Generalpartner Hvaler Invest som gjør dette mulig.

Vi ønsker Glenn velkommen til oss og gleder oss stort til å se han i hallen!

FV: David Bjerkeli (Hvaler Invest), Glenn Solberg, Einar Stolpe Karlsen (Styreleder FIL) og Fredrik Grøndahl (Hvaler Invest)
Foto: Harald Gründel