Forhåndsomtale Fjellhammer – Elverum – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Elverum

I morgen er det klart for kamp 2 i kvartfinaleserien mot Elverum foran en fullsatt hall!

For første gang på mange år har vi solgt ut Lørenskoghallen 2 dager før kamp. Vi setter stor pris på at så mange vil se på våre gutter spille en av deres viktigste kamper. Deres støtte betyr enormt mye!

Før kampen er premissene satt. Ved seier til oss er vi klare for semifinale i sluttspillet. Elverum må altså komme til Lørenskoghallen og vinne for å presse frem en eventuell kamp 3 i Terningen Arena. Denne kampen vil eventuelt bli spilt på søndag. Vi håper selvfølgelig at denne kampen ikke blir noe av!

Etter en sterk snuoperasjon forrige torsdag er vi spent på hvordan morgendagens kamp blir. Hva nytt kommer Elverum med som vi ikke så forrige kamp. Kommer våre gutter med noe nytt fra sist kamp? Alt dette legger til rette for en kamp med stor spenning og trøkk.

Taiga’n kommer med masse folk og vi må være klare for å sette vårt preg på tribunen. Alle som kan MÅ stille opp i grønn genser og heie frem våre gutter. Vi er på vår hjemmebane og det skal komme tydelig frem!

Vi gleder oss til kamp og er klare for å gi alt mot de regjerende sluttspillmesterne!