Seier mot Elverum i første kvartfinale! – Fjellhammer

Seier mot Elverum i første kvartfinale!

Nok en gang viser våre gutter at de kan slå de aller beste. Denne gangen var det Elverum som ble slått på bortebane!

1.omgang

Kampen startet jevnt og lagene fulgte hverandre tett. Utover omgangen fikk Elverum satt forsvaret sitt veldig godt og vi slet med å sette ballen i mål. Dette gjorde at hjemmelaget virkelig tok kommandoen i kampen. Etter en god start kastet vi bort mange baller og Elverum fikk løpe inn mange enkle mål. Elverum gikk til pause i ledelsen 16-10.

2.omgang

Starten på denne omgangen var ikke spesielt lovende for det som skulle komme. Vi fortsetter å slurve og 11 minutter ut i omgangen ledet Elverum 22-15. Herifra og ut skulle det derimot bare handle om 1 lag. Vi fortsatte i 7 mot 6 spillet vårt som har fungert ekstremt godt tidligere. Vi kom til mange gode muligheter, men i motsetningen til 1.omgang satte vi nå ballen i mål. Vi jobbet oss sakte, men sikkert inn i kampen. Da det gjenstod 5 minutter utlignet vi til 27-27. Vi hadde ballen i siste angrepet og kunne avgjøre kampen, men bommet dessverre på siste skuddet. Dermed ble det ekstraomgener.

Ekstraomganger:

Ekstraomgangene blir spilt 2×5 minutter. I ekstraomgangene fulgte lagene hverandre tett hele veien med Elverum foran i en knapp ledelse. I siste sekund før pause løp Andreas Opsahl Furuseth inn utligningen 33-33.

I motsetningen til 1.ekstraomgangen var det denne gangen vi som skulle føre kampen. Eirik Hybertsen sendte oss foran 34-33 fra straffemerket. Denne ledelsen ga vi aldri slipp på og gutta fullførte kampen med stil! I aller siste angrepet kjørte gutta en flyver for å sette spikeren i kista. Vi vant til slutt 37-35 mot de regjerende sluttspillmesterne!

Hjemmekamp onsdag 19.april

Nå må alle håndballentusiaster kjenne sin besøkelsestid og komme til Lørenskoghallen førstkommende onsdag. Elverum må vinne for å holde liv i serien og hvis vi vinner er vi klare for en sensasjonell semifinale!