Forhåndsomtale Elverum – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Elverum – Fjellhammer

Endelig er det klart for sluttspill for våre gutter. Etter opprykket i 2020 har dette vært et av våres mål og nå er vi endelig her!

På torsdag går turen opp til Elverum for å møte tabelltoer Elverum. Elverum er regjerende sluttspillmester og er nok veldig lystne på å forsvare denne tittelen. Det spilles best av 3 kamper og vi er klare for å gi alt!

Vi har spilt 2 kamper mot Elverum denne sesongen. Første kampen ble spilt i 2.runde i Terningen Arena. Dette var en jevnspilt kamp hvor vi halvveis ut i 2.omgang ledet med 4 mål, men vi klarte ikke å stå hele løpet inn og Elverum dro det til slutt i land. Kamp nummer 2 mot Elverum for sesongen var hjemme i Lørenskoghallen og det endte med 23-31 seier til Elverum. Vi hang lenge med, men Elverum var nok en gang for sterke på slutten av kampen.

Vegard stod strålende sist vi møtte Elverum i Terningen. Vi håper han står nok en god kamp på torsdag!
Foto: Elverum Håndball

Det er mye som har skjedd siden vi sist spilte mot Elverum. Vi avsluttet sesongen veldig sterkt og full tro på at vi skal gi Elverum kamp om en plass i semifinalen. Vi har til gode å slå Elverum og vi tenker at det er en fin anledning å gjøre dette nå.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Elverum på torsdag for å støtte dere i deres første sluttspillkamp noensinne!

PS: Har du ikke kjøpt billett til hjemmekampen onsdag 19.april enda? Det gjør du i appen eller her.