Hans Gran tilbake til Fjellhammer! – Fjellhammer

Hans Gran tilbake til Fjellhammer!

For Fjellhammer il  er det viktig og riktig å hente tilbake «våre egne». Denne gangen er det hyggelig å meddele at Hans Gran er tilbake i Fjellhammer etter noen år ute. Hans har signert en 3-års kontrakt.

Selv sier Hans:

Det blir ufattelig kult å komme tilbake til moderklubben. Starta karrieren akkurat her og stortrivdes både som liten og som ungdom. Masse gode spillere og trenere som jeg kjenner godt fra før som jeg gleder meg til å se igjen!

Jeg har store ambisjoner og føler at Fjellhammer var et perfekt klubbvalg for meg akkurat nå. Jeg er en seriøs spiller som føler jeg har mye å tilføre til gruppen. Både som spiller og lagkamerat.

Jeg håper å spille meg fort inn i laget og bidra til en god treningshverdag, samt plukke poeng fra de andre gode lagene i ligaen. Jeg er fortsatt ung og har mye å lære, og jeg føler at Fjellhammer er en klubb som kan hjelpe meg å ta disse stegene med å bli mer rutinert med sine seriøse treninger og gode trenere. 

Det har også vært utrolig gøy å følge med på Fjellhammer og se de stegene de har tatt de siste årene. Målet er absolutt å hjelpe klubben med å fortsette i det gode sporet de er i nå og bli en ordentlig stabil eliteserieklubb. Nivået i ligaen er høyere enn noen gang, men jeg har stor tro på at laget og klubben har det som skal til for å konkurrere om sluttspillplass i årene som kommer og virkelig bite fra oss der.  

Vi ønsker Hans velkommen tilbake til klubben foran ny sesong!