Bli med på å støtte Fjellhammer IL gjennom Grasrotandelen – Fjellhammer

Bli med på å støtte Fjellhammer IL gjennom Grasrotandelen

Viktig for alle klubbens medlemmer

Grasrotbidraget er viktig for at vi kan investere i gode trenere på våre yngres lag. I tillegg gir det rom til å kjøpe inn utstyr som går til fellesskapet i klubben.  Jo flere som bidrar og mer rom har vi til å gi tilbake til våre medlemmer!

Vi oppfordrer alle som spiller på Norsk Tipping sine prohdukter om å registrere Fjellhammer IL som grastrotklubb om det ikke er gjort!  Da kan vi samme sørge for et enda bedre tilbud til store og små i Fjellhammer IL, sier Einar Stolpe Karlsen, Styreleder i Fjellhammer IL

Støtt Fjellhammer IL med din grasrotandel her

75 år med overskudd til gode formål

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap som har enerett på en lang rekke pengespill på det norske markedet. Norsk Tippings samfunnsoppdrag er å tilby spill som skaper spenning og underholdning innenfor ansvarlige rammer. Overskuddet som skapes fordeles til samfunnsnyttige formål. Selskapets overskudd fordeles til formålene som er vedtatt i Lov om pengespill.

I år er det 75 år siden den første tippekupongen ble lansert i Norge, og siden den gang har det skjedd mye. Hele overskuddet til Norsk Tipping går tilbake til samfunnet, til idrett, kultur og samfunnsnyttige formål. Siden den første tippelappen i 1948 og frem til i dag har over 180 milliarder kroner gått tilbake til alle disse ulike samfunnsnyttige formålene. Overskuddet vokser, og i dag bidrar Norsk Tipping, hver eneste dag, med 15 millioner kroner til gode formål, som for eksempel topp- og breddehåndballen.

Skaper magiske øyeblikk og gir drømmene en sjanse

Om det handler om en håndballklubb som øremerker midlene til ungdomsavdeling, arrangerer håndballskole, kjøper nye draktsett eller sender A-laget på treningsleir, så finnes det en fellesnevner. Midlene er gitt til noe som skaper engasjement i lokalsamfunnet, og gjennom den innsatsen disse mottakerne yter benyttes midlene fra Norsk Tipping til å skape magiske øyeblikk for andre. Norsk Tipping bidrar til å gi drømmene våre en sjanse.

Topp- og breddeklubber i håndballnorge er eksempler på noen som mottar tippemidler fra Norsk Tipping, men det fordeles penger til veldig mye annet, stort og smått, fra nord til sør og øst til vest. Norsk Tipping skal være hele folkets spillselskap, men også en viktig samfunnsaktør som bidrar til felles møteplasser.