Forhåndsomtale Fjellhammer – Sandnes – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Sandnes

Årets viktigste kamp står for tur. Ved poeng i søndagens kamp vil vi være klare for sluttspillet. Alt ligger til rette for en spennende kamp i Lørenskoghallen!

Det er utrolig jevnt om de siste plassene i sluttspillet. Heldigvis for oss ligger alt i våres egne hender. Dette betyr at hvis vi gjør jobben selv er vi klare for sluttspillet. Taper vi kampen mot Sandnes vil vi være avhengig av at resultatene går vår vei i de andre kampene.

Sandnes hadde en tøff start på sesongen, men etter jul har poengfangsten vært bra. De står med 9 poeng før søndagens kamp. Det betyr at de vil spille i Rema 1000-ligaen også neste sesong. En sterk prestasjon av det nyopprykkede laget! Etter jul har de tatt poeng mot Kristiansand, slått Haslum på hjemmebane samt en sterk seier på bortebane mot BSK. Dette viser at det på ingen måte blir noen enkel kamp om poengene.

Etter den skuffende kampen mot KRS på lørdag, er gutta klare for å vise seg fra en helt annen side på søndag. Målsetningen før sesongen var sluttspillplass og før årets siste kamp har vi den muligheten. Dette viser at vi har gjort en solid sesong. Jobben må gjennomføres og vi skal gi alt for 2 poeng på søndag!

For å sikre oss 2 poeng kommer vi til å trene DIN støtte på søndag. Vi inviterer alle lag på Romerike til kamp. Det er gratis inngang hvis du sender mail til hybertsen@fjellhammer.no for å melde på ditt lag. Vi håper mange vil ta turen til Lørenskoghallen for å støtte oss!

For alle andre kjøper dere billetter i appen eller her!