2 talentfulle ungutter signerer for Fjellhammer IL – Fjellhammer

2 talentfulle ungutter signerer for Fjellhammer IL

Vi har gleden av å presentere 2 sultne og talentfulle unggutter som har signert for Fjellhammer IL

Henrik Hartz Hagen og Magnus Solberg har begge signert 3 årskontrakter etter solid spill for ROS i 22/23 sesongen, samt tatt store steg de siste årene.  Begge flytter til Lørenskog og skal kombinere håndballivet med jobb i Hvaler Invest (som også er klubbens generalsponsor).  Dette gir de muligheten til både å jobbe samt spille håndball.

2 kjappe spørsmål til gutta: Hvorfor Fjellhammer og ambisjoner fremover:

Henrik

Tidligere klubber: Ros og Konnerud
Aldersbestemte landskamper: 17

Fjellhammer er en godt etablert klubb, og jeg har veldig troa på at dette er et sted jeg kan utvikle meg godt. Det å bli del av et godt etablert Rema 1000-lag, med Robert som trener synes jeg hørtes veldig spennende ut da han ønsker å fokusere på utvikling av unge spillere, samt skape et godt treningsmiljø. Dette blir et veldig kult steg for meg videre og jeg ser frem til sesongstart. 
Jeg ønsker å utvikle meg godt og være del i et proft treningsmiljø, samtidig som jeg ønsker å etablere meg og bli en solid Rema-1000 spiller for Fjellhammer. 


Magnus

Tidligere klubber: Reistad, Fold HK, Ros

´For meg er det viktig at det er en arena der jeg kan utvikle meg godt som håndballspiller. Jeg opplever Fjellhammer som en profesjonell klubb der det er et godt treningsmiljø. Det å bli en del av et godt Rema 1000 lag med en så god trener som Robert synes jeg hørtes spennende ut. Jeg er veldig takknemlig for tiden i ROS, men gleder meg også til å prøve et steg opp. Jeg gleder meg veldig til sesongstart. 

Hovedfokuset er å jobbe hardt og utvikle meg som håndballspiller. Jeg ønsker å utvikle meg i et godt treningsmiljø til å bli en godt etablert eliteseriespiller for Fjellhammer.


Gutta kommer 1 juni så ønsk de velkommen når dere møter de i hallen!