Forhåndsomtale Fjellhammer – Follo HK Damer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Follo HK Damer

På onsdag er det duket for nye kamp, når Michael Rehnquists Follo kommer på besøk.

Laget til den tidligere Fjellhammer-treneren har hatt en imponerende sesong, og er foreløpig ubeseiret i år. De ligger på første plass med 18 seire.

Sist lagene møttes ble det en tremålsseier til Follo foran utrolige 2095 tilskuere. Selv har vi nylig slått Oppsal, og vist at vi kan gjøre det vanskelig for lagene på toppen. Vi kommer senest fra en seier mot Charlottenlund borte, og har tatt syv poeng på de siste fire kampene. Follo kommer som favoritter, noe som gir oss muligheten til å senke skuldrene og ha det gøy.

Vi blir nødt til å kjempe Follo ut av stilen, og bruke den bredden vi har i troppen. Derfor blir det viktig å sette et godt forsvar, som gir oss muligheten til å sette fart etter. Spesielt fremover blir det viktig å la ballen gjøre jobben, slik at vi kommer til gode sjanser hver gang.

Håper å se så mange som mulig i Lørenskoghallen førstkommende onsdag for god underholdning før påske. Sammen kan vi vise at Lørenskoghallen skal være en fryktet bortebane for tilreisende lag. Jentene skal gjøre alt de kan for at to poeng blir igjen hjemme.

Dette er en av de tre siste mulighetene til å se jentene i aksjon i Lørenskoghallen denne sesongen, så grip sjansen!

Billetter kjøper du i appen eller her!