Rekruttjentene klare for 2.divisjon – Fjellhammer

Rekruttjentene klare for 2.divisjon

Ingen av topplagene i avdeling 1 i 3. divisjon på damesiden ønsker å rykke opp, så kvalifiseringen rekruttjentene skulle spilt etter påske er avlyst. Laget er da klare for den nasjonale 2. divisjon sesongen 2023/24 etter å ha gått ubeseiret gjennom de 20 kampene. 

Det har vært en klar og uttalt målsetting å rykke opp. Mange av spillerne har dette nivået inne og er godt forberedt på den sportslige utfordringen. Årets sesong har vært preget av for mange kamper med kalasseire og det gir lite utvikling. Totalt endte laget med 32-19 i målforskjell og har scora over 50 (!) mål i to kamper. Fairplay-statistikken viser at spillerne har pådratt seg færrest utvisninger av samtlige lag i avdelingen. I løpet av sesongen har hele 34 spillere med snittalder på 17,5 år spilt 3. divisjon, så fremtiden ligger godt til rette for økt rekruttering til A-laget.

Inn mot årets sesong var det store endringer fra sesongen 2021/22. Flere nye trenere og mange spillere fra J16 skulle inn i den eksisterende rekruttgruppa. Det har gått over all forventning, både på og utenfor banen, takket være alle involverte. Nå kan hovedtrener Karl Oskar senke skuldrene og rette oppmerksomheten mot avslutningen av Lerøy og etter hvert neste sesong.

Gratulerer alle sammen! 

Foto: Harald Gründel