Fjellhammer slår Kolstad! – Fjellhammer

Fjellhammer slår Kolstad!

I en kamp ingen hadde tro på gutta i grønt tar Robert Hedin sine krigere frem hjerte og innsats og feier Kolstad av banen i 2. omgang.

For med 20-14 favør hjemmelaget til halv tid var det få som trodde de grønne kunne få med seg noe mer enn kanskje et hederlig tap fra sesongens suverene hjemmelag. Med Seriemesterskap og seier i Final 8 og 19 av 19 seiere var sjansen for at Fjellhammer skulle være de første til å ta skalpen nærmest null. For å sette det litt i perspektiv;

Om du hadde satt en 1000 lapp på live odds i pausen hadde du hatt 50.000,- på konto akkurat nå.

Men la oss forsøke å sette ord på 2. omgang! Vi vinner omgangen 19-12 og på et tidspunkt leder vi med hele fire mål, 28-32. Kolstad sin målvakt blir banens beste med 45!! i redningsprosent. Vi får flere tvilsomme avgjørelser i mot som fortsatt ikke vipper oss av pinnen. Phillip blir nærmest hockeytaklet i avslutningsøyeblikket i ene enden mens Kolstad får 7 meter på noe som er nærmere brøyt. Men hva gjør vel det når Loke kommer inn og tar 3 av 3 straffekast de siste 10 minuttene. En etter en må en Islending, Danske og Nordmann jogge slukøret tilbake i forsvar etter at vår Danske detonerer dynamitt. Mellom disse redningene er Vegard som en vegg og nekter landslagsspiller etter landslagsspiller mål, godt hjulpet av et forsvar som går i krigen for hverandre. Mirko blir kåret til vår beste spiller av en lokal jury.

Like mye som gutta på banen skal ha ros må Robert og Tarjei få sin del av æren. Taktisk genialt å spille 7 mot 6 og ikke minst stole på at gutta som er på banen gjør jobben sin. Mye av nøkkelen er at tilnærmet alle er i spill og avlaster hverandre slik vi står med spillere som har mer igjen på tanken og ikke gjør dumme tekniske feil.

Nå skal Fjellhammer til Kristiansand på lørdag og kan sikre sluttspillplassen. Men det er avgjørende å komme høyest mulig på slutt-tabellen. Blir vi nummer seks skal vi spille enten mot Runar eller Drammen. Det er enklere enn Kolstad og Elverum, selv om vi har slått førstnevnte 😉

Så siste bønn fra oss! Kom i Lørenskoghallen når vi spiller siste og avgjørende kamp mot Sandnes søndag 2. april kl.18:15. Med stinn brakke og seier kan vi være nummer seks i seriespillet. Det er en bragd, og fullt mulig med DIN hjelp! -> Kjøp billett fra kl. 10:00 i morgen, torsdag 23. mars!