Sterk borteseier mot CSK – Fjellhammer

Sterk borteseier mot CSK

Det var en spent gjeng som møtte på Gardermoen søndag morgen. Foran oss ventet en reise til Trondheim for å møte Charlottenlund. Et lag som lå bak oss på tabellen, men som hadde kjempet godt i kampene før. Vi hadde pratet mye i forkant på hvordan vi skulle komme godt ut fra start i kampen.

Charlottenlund startet offensivt i forsvar, noe vi hadde jobbet en del med siden kampen mot Levanger. Kampen startet jevnt, og lagene fulgte hverandre tett de første 10 minuttene før vi fikk et lite overtak, som gir oss en ledelse på fem mål. Litt ut i første omgang legger Charlottenlund seg ned i 6-0. Vi blir litt upresise fremover og gjør noen enkle tekniske feil, som gjør at Charlottenlund kan løpe inn noen lette mål. På tross av dette holder vi oss foran med mellom to til fem mål. Vi gikk til pause med stillingen 11-14 til oss!

Andre omgang starter som første omgang hvor vi holder oss foran mellom to til fem mål. Vi sliter med å kutte greina, og Charlottenlund har heng gjennom store deler av andre omgang. Litt ut i andre omgang velger de å legge to merker på bakspillerne våre. Vi legger da om til 7 mot 6, og jentene løser dette godt. Etter 22 min får vi tre 2-minuttere og må spille med tre utespillere. Vi tar da ut målvakt og spiller 4 mot 6. Jentene holder til tross av mange utvisninger hodet kaldt og vinner til slutt med seks mål. Banens beste ble Iben Flø.

En sterk borteseier mot CSK som gjør at vi klatrer opp på 6.plass. Neste kamp er hjemme mot serieleder Follo onsdag 29.mars!