Kampreferat Fjellhammer – Haslum – Fjellhammer

Kampreferat Fjellhammer – Haslum

Før kampen var vi favoritter mot ett Haslum-lag som har hatt en tøff sesong. Vi vet at alle kamper lever sitt eget liv og denne kampen ble ikke ett unntak! Det skulle vise seg at vi måtte kjempe hele veien for de 2 poengene!

1.omgang

Haslum satte kampens første scoring og kom best ut av startblokkene. De var klare for kamp og hadde stor lyst til å vinne sin første kamp siden september. Gutta våknet fort til liv og det offensive spillet satt bra de første 12 minuttene. Vi var oppe i en 7-4 ledelse 10 minutter ut i omgangen. De neste 5 minuttene var rett og slett veldig dårlige. Haslum scoret 5 ganger på rad og plutselig ledet laget fra Bærum 7-9.

Vi knappet innpå ledelsen og 20 minutter ut i omgangen reduserte Eirik Köpp til 10-11. Forsvarsspillet vårt var litt under pari og hva vi er vandt til og det utnyttet Haslum seg godt av. Dette gjorde at vi ikke fikk satt det tempoet etter som vi ønsket og dermed ble det vanskeligere å sette ballen i mål. Vi scoret ingen mål siste 5 minuttene av omgangen.

Haslum gikk til pause med ledelsen 12-14.

2.omgang

Etter en veldig skuffende 1.omgang var det en heltent gjeng som gikk ut på parketten i 2.omgangen. Vi visste på forhånd at Haslum ofte henger lenge med i kampene før de sliter på slutten av kampene. Det var fullt fokus på å gjennomføre oppgavene sine i 30 minutter til.

Det skulle ikke ta mer enn 6 minutter før vi hadde tatt igjen forspranget til Haslum og Arian Olsen Grønskei reduserte til 17-17. Minuttet senere sendte Simen Søgaard oss opp i ledelsen igjen fra straffemerket. Denne ledelsen ga vi aldri fra oss igjen og den økte utover omgangen.

Da det gjenstod 7 minutter av kampen hadde ledelsen økt til 27-21 og vi hadde god kontroll på kampen. Sluttresultatet ble 28-23 og vi kunne innkassere 2 viktige poeng!

Tusen takk til alle som tok turen til hallen for å støtte gutta! Vi håper å se dere alle igjen til siste seriekamp 2.april mot Sandnes.

Mirko Vicentijevic ble kåret til vår beste spiller!

Jevnt om sluttspillplassen

Etter gårsdagens seier ligger vi for øyeblikket på 7.plass på tabellen. Dette betyr at vi nå er inne i sluttspillet. Det er utrolig jevnt om de siste sluttspillplassene og slik ser tabellen ut før de siste 3 kampene: