Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum

På torsdag kommer Haslum på besøk til Lørenskoghallen for en viktig i kamp i Rema 1000-ligaen!

Torsdagens kamp blir ekstremt viktig med tanke på å skaffe seg en plass i sluttspillet. Vi ligger kun 1 poeng bak KRS som innehar den siste plassen. Det er heller ikke langt opp til de lagene over der igjen. Med en seier vil vi trolig kunne klatre noen plasser på tabellen.

Haslum har hatt en ekstremt tøff sesong. De står med kun 2 poeng så langt. De vant i første serierunde mot Nærbø, men siden den gang har de tapt 17 kamper på rad. Haslum er nok relativt tente på å bryte den rekken med tap. De har spilt jevnt mot mange lag og i forrige runde tapte de mot ØIF Arendal med kun 2 mål. Så dette blir ingen enkel kamp!

Det kommer til å bli en tøff kamp mot Haslum på onsdag! Her fra en kamp under Fjellhammer Elite Cup.

Vi kommer fra en tøff bortekamp mot Runar. Kampen bar preg av at vi hadde en del spillere ute med skader og sykdom. Flere av disse er på vei tilbake til torsdagens kamp. Dette er veldig gode nyheter!

Sist lagene møttes i Rema 1000-ligaen var i Nadderud Arena. Dette ble en solid seier til våre gutter med en sterk kamp som endte 24-31 til oss. Vi håper dette gjentar seg på torsdag.

Vi håper mange kommer på kamp og tar med seg venner og familie på kamp! Vi gjentar suksessen fra forrige hjemmekamp mot ØIF Arendal hvor alle Fjellhammerspillere kommer inn gratis. Det samme gjelder for lag fra hele Romerike som sender mail til hybertsen@fjellhammer.no før kamp.

Vi håper på full hall som støtter gutta i kampen om 2 poeng!

Du kjøper billetter i appen eller her. Vi gleder oss til kamp!