Forhåndsomtale Fjellhammer – Levanger – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Levanger

Det er duket for ny kamp i Lørenskoghallen når vi tar imot Levanger søndag kl.18. Etter en 3-ukers pause uten kamper er det godt å endelig skulle spille foran hjemmepublikummet i Lørenskoghallen.

Vi kommer fra en god periode hvor vi har slått både Oppsal og Flint, og igjen skal sloss om 2 nye poeng. Levanger kommer fra kamp mot Junkeren hvor de tok med seg 1 poeng etter en spennende avslutning på kampen.

For å kunne hamle opp med Levanger er det viktig at vi setter et godt og offensivt forsvar. VI søker alltid etter å kunne styre til situasjoner hvor vi ønsker, og søndag skal ikke være et unntak. Levanger har noen sentrale spillere som scorer mye mål, og vi blir nødt til å sette disse i vanskelige situasjoner. Får vi til et godt forsvar, gir dette muligheten til å sette et godt kontra-ankomstspill.

Vi har den siste tiden jobbet med å få en økt struktur på løpene våre, og kunne ha mange forskjellige utganger på spillet. Dette er noe vi er fornøyde med fra kampene mot Oppsal og Flint, men ser også at vi har forbedringspotensiale. Fremover i banen blir det å la ballen gjøre jobben et viktig punkt. Sammen med ankomstspillet, skal vi også her ha mange utganger i spillet. Målet blir samtidig å kunne spille på hverandres styrker.

Levanger har satt et godt forsvar de siste kampene, og vi blir nødt til å være kreative fremover. For tilskuerne som tok turen til Oppsal Arena fikk se Ida Wall Bakken gjøre sin debut i Fjellhammerdrakten. Dette kronet hun med å redde et straffekast i 1.omgang.

Vi håper flest mulig tar turen for å se jentene i aksjon på Søndag. De skal gjøre alt de kan for at rekken på antall seire skal øke til 3. Billetter kjøper du i appen eller her!