Forhåndsomtale Runar – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Runar – Fjellhammer

På søndag går turen til Sandefjord for å spille mot Runar!

Etter 2 sterke seiere mot henholdsvis Halden og ØIF Arendal er gutta klare for en tøff bortekamp mot Runar. Det forrige oppgjøret mot Runar endte med seier til oss hjemme i Lørenskoghallen. Runar er garantert revansjelystne etter den kampen.

Dette vil vi se mer av på søndag!
Foto: Harald Gründel

Runar ligger på 4.plassen før søndagens kamp og har hatt en god sesong så langt. I forrige serierunde slo de Halden 37-27. Runar er et meget godt hjemmelag og har tatt mange av sine poeng i Runarhallen. Det er ingen tvil om at det kommer til å bli en tøff kamp på søndag.

Det er ingen tvil om at Runar sine største trussel er Christoffer Rambo. Nok en sesong er han høyt oppe på toppscorerlisten. Han har scoret 116 mål så langt i årets sesong. Dette blir et snitt på 6,8 mål per kamp. Robin Wulvik på høyrekanten har også hatt en veldig god sesong og er den spilleren som har scoret nest mest for Runar denne sesongen. Dette viser at vi må forberede oss godt mot Runar sin høyreside.

Vi kommer som sagt fra 2 seier og er i god form om dagen. Vi drar til Runarhallen med selvtillit og full tro på at vi kan dra derfra med 2 poeng. Sist vi var i Runarhallen ble det et knepent tap med 1 mål. Vi har lyst til å revansjere dette tapet. Etter at vi slo ØIF på onsdag har vi klatret opp til 7.plass på tabellen. Det er utrolig jevnt om de siste sluttspillplassene, så hvert poeng teller!

Vi gleder oss til kamp og er klare for å kjempe om 2 viktige poeng.