Kampreferat Fjellhammer – ØIF Arendal – Fjellhammer

Kampreferat Fjellhammer – ØIF Arendal

Gårsdagens kamp mot ØIF Arendal endte med en solid seier 33-27! Med dette resultatet klatret vi opp på 7.plass på tabellen.

1.omgang

Vi startet omgangen best og gikk rett opp i en 2-0 ledelse. ØIF brukte 4 minutter før de noterte seg for deres første scoring for kvelden. Omgangen utviklet seg så videre inn i ØIF sitt spor. Vi slurvet i det offensive spillet og ØIF fikk en del gode muligheter i sitt angrepsspill. Hadde det ikke vært for en god Loke Brasen i målet hadde nok ØIF ledet mer. Halvveis ut i omgangen hadde ØIF snudd kampet og ledet 8-6.

Loke stod en strålende kamp!

Heldigvis våknet gutta til igjen og hevet seg veldig i angrepsspillet. Dette gjorde at vi kunne stå 6 mot 6 i forsvar og vi fikk noen enkle kontringsmål. Etter en sterk sluttspurt på omgangen gikk vi til pause med en 15-13 ledelse.

Vi følte i pausen at vi fortsatt hadde en del å gå på. Det ble lagt en god plan i pausen for vi spilte en mye bedre 2.omgang!

2.omgang

Etter en 1.omgang med litt dårlig forsvarsspill og angrepsspill så det mye bedre ut i 2.omgang. Vi fikk bedre flyt i angrepsspillet og kommer til mange gode muligheter. Vi maler på hele omgangen og halvveis ut i omgangen ledet vi med 5 mål.

Så la ØIF om til et veldig offensivt forsvar. Dette løste vi på en veldig dårlig måte. ØIF fikk 3 enkle scoringer og plutselig var det full kamp igjen. Gutta roet seg ned etter en hektisk periode og fikk satt opp et godt angrepsspill. Vi fortsatte med å øke ledelsen og da det gjenstod 3 minutter av kampen ledet vi 31-26. Herfra og ut var det ingen tvil om hvilket lag som skulle ta de to poengene! Det endte til slutt med en solid seier 33-27. Loke Brasen ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller!