Amadeus Hedin returnerer til Norsk håndball og Fjellhammer IL. – Fjellhammer

Amadeus Hedin returnerer til Norsk håndball og Fjellhammer IL.


Vi har den glede å presentere enda en ny spiller for sesongen som kommer!

Amadeus Hedin kommer tilbake til Norge etter å ha spilt i den danske ligaen for Lemvig-Thyborøn Håndbold den siste sesongen. Før det var han i Nøtterøy, Runar, Fold, St Gallen, Bregenz og Ystad.


Velkommen Amadeus.  Hva gjør det at du nå ønsker å returnere ti den norske ligaen og Fjellhammer?

Jag har alltid älskat att spela handboll och har en stark passion för sporten och trivdes väldigt gott sist jag bodde och spelare i Norge.

Hva kan vi forvente av deg som spiller?

Som spelare är jag mycket engagerad och fokuserad på att förbättra mina färdigheter och hjälpa mitt lag att vinna. Jag har en stark arbetsmoral och är villig att lära mig och anpassa mig efter lagets behov.

Og hva forventer du av Fjellhammer som klubb?

Jag förväntar mig att Fjellhammer ska erbjuda en professionell och stödjande miljö för spelarna att utvecklas och trivas i. Jag hoppas också att mina lagkamrater kommer att vara engagerade och fokuserade på att hjälpa laget att nå våra mål. Genom att arbeta tillsammans och stötta varandra kan vi uppnå stora framgångar på planen.

Amadius er en god 2 veis-spiller som kan spille både 2 og 3 i forsvaret samt bekle alle 9m posisjonene.  Han er også kjent for et godt skudd så det blir spennende å se han i Fjellhammerdrakt neste sesong!


Ønsk han velkommen når han trer inn i klubben i juni.

Foto:Lemvig-Thyborøn Håndbold