Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal

Endelig er det klart for en ny hjemmekamp i Rema 1000-ligaen når ØIF Arendal kommer på besøk!

Det er lenge siden det var hjemmekamp sist i serien og vi må tilbake til 18.12 for å finne forrige hjemmekamp. Derfor er det en gjeng med spillere som er ekstremt klare for å spille foran hjemmepublikummet igjen!

ØIF Arendal spilte i helgen semifinale under FINAL 8 på hjemmebane. Der tapte de til slutt mot Elverum 27-29. Dermed ble det ingen finale for ØIF på hjemmebane. I forrige seriekamp ble det også tap mot Nærbø på hjemmebane. ØIF har slitt med skader på sentrale spillere gjennom sesongen. Noen av disse er fortsatt ute til onsdagens kamp, men de har også spillere som allerede er tilbake.

Før onsdagens kamp ligger ØIF 2 poeng foran oss på tabellen. Ved seier vil vi kunne klarte på tabellen og legge oss likt med laget fra Arendal. Denne kampen kommer til å bli utrolig viktig med tanke på hvem som sikrer seg en plass i sluttspillet. Kampene mot ØIF har hatt en tendens til å bli veldig jevne og vi regner med at onsdagens kamp vil bli like jevn!

Vi kommer fra en veldig sterk borteseier mot Halden. En kamp hvor vi spiller godt i 60 minutter og vi håper at gutta tar med seg denne godfølelsen inn til onsdagens kamp. Gutta har trent godt siden forrige kamp og er ekstremt klare for å kjempe om 2 viktige poeng!

FOTO: Achieved Media

Full hall!

Siden det er lenge siden forrige hjemmekamp inviterer alle lag på Romerike til kamp. Det er gratis inngang for alle spillere og lag som melder seg på. Her vil det være mulig å vinne en trening med Robert Hedin og 2 spillere fra herrelaget. Se bildet for mer info.

Vi gleder oss masse til kamp og håper mange tar turen til hallen for å støtte gutta i kampen om 2 poeng!

Du kan enkelt kjøpe billetter til kampen i appen våres eller via linken under.

https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/450