Billettsalg Fjellhammer – ØIF Arendal – Fjellhammer

Billettsalg Fjellhammer – ØIF Arendal

Onsdag 1.mars kommer ØIF Arendal på besøk til Lørenskoghallen! Dette er en av årets siste hjemmekamper i seriespillet, så denne kampen vil du ikke gå glipp av!

Etter en lang periode uten hjemmekamp i Rema 1000-ligaen er gutta endelig tilbake i Lørenskoghallen. Dette kommer til å bli en ekstremt viktig kamp med tanke på en plass i sluttspillet. Ved seier vil vi klatre opp på en av sluttspillplassene! For å gjøre dette kommer vi til å trenge DIN støtte fra tribunen.

ALLE spillere som har på seg grønn klubbgenser kommer inn gratis. Her håper vi at alle spillere i Fjellhammer kommer på kamp for å støtte gutta til seier! Det er utrolig morsomt når spillere fra egen klubb er på kamp. Dette vil også være første mulighet til å se herrelaget sin nye trener Robert Hedin i aksjon.

For alle andre gjelder det å sikre seg en billett i appen (Fjellhammerhåndball) eller via linken under.

https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/450

Billettsalget åpner i morgen 22.februar kl.08:00. Vær tidlig ute med å sikre deg en plass i hallen.

Slik vil vi ha det på onsdag!
FOTO: Harald Gründel