Sterk borteseier mot Halden! – Fjellhammer

Sterk borteseier mot Halden!

Etter et surt tap mot Nærbø var gutta klare for å revansjere seg mot Halden!

1.omgang

Det var helt tydelig at gutta var på fra start. Vi startet kampen godt og gikk tidlig opp i en 4-1 ledelse. Det skulle vise seg at vi kom til å lede gjennom hele kampen!

Angrepsspillet vårt fløyt veldig bra og vi spilte oss frem til mange gode muligheter. Nesten alle disse mulighetene resulterte i scoringer. 12 minutter ut i omgangen hadde vi økt ledelsen til 10-5 og Halden så seg nødt til å ta sin første timeout.

Denne time-outen hjalp ikke Halden noe særlig. Vi fortsatte det gode spillet og Vegard Bakken Øien stod veldig bra i målet. Kun 10 minutter senere valgte Halden å bruke sin andre timeout. På dette tidspunktet ledet vi 15-9. Vi fullførte omgangen på en veldig god måte og kunne gå til pause med en 19-13 ledelse.

2.omgang

Etter en veldig god 1.omgang er det alltid spennende hvordan starten av 2.omgangen blir. Det skulle vise seg å bli en ganske tøff start på omgangen. Halden kom ut i et større tempo og bedre angrepsspill. Vi slet med å sette ballen i mål fremover i banen som gjorde at etter kun 4 minutter hadde Halden halvert ledelsen.

Etter den dårlige perioden reiste vi oss på en veldig god måte. Vi fikk i gang angrepsspillet og økte ledelsen på nytt. Halvveis ut i omgangen var vi tilbake på en 6 måls-ledelse 28-22.

Halden knappet innpå noen ganger, men de kom aldri nærmere enn 3 mål. Til slutt kunne vi kontrollere inn en fullt fortjent seier på bortebane mot Halden. Dette var vår første seier i Remmenhallen. Sluttresultatet ble 37-30. Eirik Köpp ble kåret til vår beste spiller med sine 12 scoringer!

Dette var 2 poeng som smakte utrolig godt og som gjør at vi ligger kun poenget bak KRS og BSK som innehar de to siste sluttspillplassene. Det kommer til å bli en spennende avslutning på sesongen!