2 poeng mot Flint Tønsberg

Det var søndag kveld duket for nytt oppgjør i Lørenskoghallen da Flint hadde tatt veien fra Tønsberg.

Vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp, men vi var motiverte for å revansjere det sure 1-målstapet på bortebane i høst. Vi hadde jobbet med å håndtere farten til Flint, og sette de i vanskelige situasjoner. I tillegg måtte vi være påpasselig med å gi Flint enkle kontringer ved å ta gode muligheter fremover i banen.

1.omgang

Starten av kampen er av de jevne slaget, og lagene fulgte hverandre tett frem 7-7, før vi fikk en liten luke på noen få mål. På stillingen 9-7 ber Flint Tønsberg om timeout, men vi fortsetter å holde unna. Vi hadde klart å få den høyden i forsvar vi snakket om før kamp, i tillegg til at vi spilte taktisk godt fremover. Dette resulterte i at vi gikk til pause med en 5-måls ledelse på stillingen 16-11.

2.omgang

Andre omgang starter som første og måldifferansen holder seg relativt uendret. Det gode spillet fra første omgang blir dratt med inn, noe som gjør at vi klarer å holde avstanden gjennom hele omgangen. Forsvaret gjør en god jobb, og sammen med Sisse som står godt bakerst. På det meste er vi oppe i en 8-måls ledelse, men ender til slutt på en seier med 6-mål. BB blir Christine Glasø.

Nå rettes blikket mot Oppsal på søndag. Vi var nærme hjemme i Lørenskoghallen, og håper på å kunne gjøre det vanskelig for de i Oppsal Arena. Håper så mange som mulig tar den korte turen bort for å heie på jentene!