Forhåndsomtale Fjellhammer – Flint Tønsberg – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Flint Tønsberg

På søndag er det igjen duket for ny kamp når Flint Tønsberg kommer til Lørenskoghallen. Sist oppgjør ble av det jevne slaget, hvor Flint sto igjen med begge poengene etter å ha vunnet med 1 mål. Det er med andre ord duket for en jevn kamp, hvor begge lag må gjøre sitt ypperste for å kunne stå igjen med poeng.

Vi kommer fra en dårlig periode hvor vi har tre tap på rad, og jentene er innstilt på å snu skuta. Treningene har vært gode, og det er en tent gjeng som stiller til kamp. For å stoppe Flint er det viktig at vi klarer å demme opp for det høye balltempoet de fører. De er nok et av divisjonens beste lag når det kommer til tempo i spillet sitt, og har en rekke spillere som evner å spille i dette tempoet. Vi fikk bedre kontroll på dette utover i kampen sist, men det blir viktig at vi har fokus på dette allerede fra dommeren blåser i fløyta for å signalisere start.

Fokuset vårt ligger på å sette et godt forsvar, slik at vi kan løpe etter. Proaktivitet blir et nøkkelord denne kampen. Klarer vi å styre Flint dit vi ønsker, skaper dette mer forutsigbarhet i laget. Fremover i banen blir det viktig å fortsette å utnytte hverandre styrker. For den observante tilskuer kan de se at Iben Ruud er tilbake etter et langt skadeopphold. Dette gir oss en mer dybde i spillet. Samtidig stifter bekjentskap med Nora Zorgati som kommer fra Aker Topphåndball. I tillegg er lånet til Neah Lynghjem forlenget, og vi er så heldig å ha henne med i troppen frem til sommeren.

Vi ligger per nå med 16 poeng, og håper på å se mange i hallen til søndag. Ta med venner, familie og bekjente for å skape god håndballstemning i lørenskoghallen. Laget skal gjøre alt de kan for at to poeng blir igjen på hjemmebane!

Endelig er Iben Ruud tilbake fra skade!
Foto: Harald Gründel