Forhåndsomtale Nærbø – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Nærbø – Fjellhammer

Etter en lang pause fra offisielle kamper er det endelig klart for kamp i Rema 1000-ligaen igjen!

På lørdag setter gutta seg på flyet til Stavanger for deres første kamp i 2023. Dette vil også være første gang Robert Hedin leder laget i kamp.

Det er naturlig etter en lang kamppause at man er litt usikker på hvordan formen er. Sist vi spilte kamp i Rema 1000-ligaen ble det en solid seier (37-29) mot BSK. Nærbø sin siste kamp i serien endte med tap (33-27) borte mot Elverum. Før lørdagens kamp ligger Nærbø poenget bak oss på tabellen. Med andre ord er dette en enormt viktig kamp for begge lag. Ved seier kan begge lagene komme seg inn på den siste sluttspillplassen. Da Nærbø var på besøk i Lørenskoghallen i høst dro de herfra med 2 poeng. Dette vil vi revansjere på lørdag.

Før årets sesong satt vi oss som mål om å komme til sluttspillet. Vi er som kjent kun 1 poeng bak KRS som innehar den siste plassen i sluttspillet. Det er heller ikke mange poeng til lagene over der igjen. Den siste halvdelen av sesongen kommer til å bli ekstremt spennende. Alle kamper kommer til å bli viktige i kampen om en plass i sluttspillet!

Det blir også gøy å se Robert Hedin på plass på benken for første gang. Etter et vellykket VM med USA er han klar for å jobbe med vårt lag. Vi er utrolige stolte over å ha Robert på plass som hovedtrener og gleder oss til fremtiden med han!

Vi ønsker gutta en god tur til Nærbø og lykke til!

Kampen kan du se på TV2 Play.