Andreas Opsahl Furuseth forlenger med Fjellhammer IL – Fjellhammer

Andreas Opsahl Furuseth forlenger med Fjellhammer IL

Det er med stor glede vi kan si at Andreas Opsahl Furuseth har signert en ny avtale med Fjellhammer IL som binder han til klubben til 30.april 2026.

Vi har tatt en prat med Andreas om den nye avtalen.

Hva var det som gjorde at du valgte å signere ny kontrakt med Fjellhammer IL?

Jeg valgte å skrive ny kontrakt siden jeg trives utrolig godt i Fjellhammer. Har hatt 4 fine år så langt og gleder meg masse til å fortsette her. Synes det er mye spennende som skjer framover med blant annet ny hall og ny trener, det er noe jeg har lyst til å være med på. Så mener jeg Fjellhammer er riktig klubb for at jeg skal utvikle meg videre som håndballspiller.

Du har vært med på reisen fra 1.divisjon til Rema 1000-ligaen. Hvordan har du og klubben vokst i løpet av den tiden?

Først og fremst har det vært utrolig lærerikt. Jeg føler vi som lag og klubb har tatt nye steg hele veien. Noe vi skal fortsette å gjøre framover også. Vi har hatt og har en ung spillergruppe som hele veien har ønsket å utvikle seg, noe som er utrolig motiverende å være en del av. Selv om vi er unge har vi gjennom disse årene bygget opp viktig erfaring, gjennom mange tøffe og vanskelige kamper.

Hvordan ser du for deg de 3 neste årene i Fjellhammer IL?

Jeg ser for meg at vi som lag og klubb skal ta nye steg og fortsette å utvikle oss i riktig retning. Jeg gleder meg til å flytte inn i ny hall, det blir utrolig spennende. Så ser jeg frem til å få inn Robert som trener. Jeg ser fram til å få nye ideer og fortsette å utvikle meg under han. Jeg gleder meg utrolig mye til de neste 3 årene i Fjellhammer.

Vi ser frem til at Andreas fortsetter karrieren sin i Fjellhammer de neste tre årene!

Foto: Harald Gründel