Forhåndsomtale Fjellhammer – Glassverket – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Glassverket

På onsdag kommer til Glassverket på besøk til Lørenskoghallen.

Glassverket som til nå denne sesongen har plukket 14 poeng, vil gjøre alt de kan for å komme opp på 16 poeng. Vi på vår side kommer fra seier mot Storhamar på bortebane, og er lystne til å fortsette rekken med seiere.

For å få til dette blir det viktig at det spilles opp mot vårt beste. Sist vi møtte Glassverket vant vi med 1 mål etter time out og scoring i siste sekund. Fra denne kampen tar vi med oss mye bra, men også mye som må forbedres. Det er spilt 12 kamper etter det, og vi er forberedt på at både spill og taktikk er utviklet enda mer.

Glassverket har en rekke sentrale spillere som er god i flere av spillets faser. Disse blir viktig å nøytralisere, slik at de ikke kommer inn i kampen.

Vi håper på å se mange på tribunen denne kampen. Jentene fortjener all støtte de kan få for å ta to poeng og sette press på lagene som er over oss. Så ta med alle du kjenner og lag god håndballsteming i denne onsdagen!

Billetter finner du i appen eller her!