Arian Olsen Grønskei forlenger med Fjellhammer IL – Fjellhammer

Arian Olsen Grønskei forlenger med Fjellhammer IL

Rett før jul signerte Arian Olsen Grønskei en ny avtale med Fjellhammer IL som binder han til klubben til 30.april 2026. Arian har spilt i Fjellhammer hele sin håndballkarriere og fortsetter nå i minst 3 år i klubben i sitt hjerte. Vi er utrolige stolte over at Arian har valgt å forlenge sin kontrakt med oss. Arian har utviklet seg stort de siste sesongene og vi håper at vi kan hjelpe han til å utvikle seg enda mer de neste årene.

Vi har tatt en prat med Arian om den nye avtalen.

Hvorfor har du valgt å signere ny kontrakt med Fjellhammer IL?

Fjellhammer er jo barndomsklubben min. Jeg har trent og spilt i grønn trøye siden jeg var fem år gammel, og har opp igjennom disse 16 årene fått muligheten til å være med på mye gøy. Når det da var duket for at klubben ønsket å ha meg med i 3 nye år, var det først og fremst utrolig gøy å få høre, men samtidig ikke noe jeg behøvde å tenke så mye på. Jeg har lært utrolig mye hittil i Fjellhammer, og vet hva jeg kan oppnå videre i klubben og i miljøet den har å tilby.

Hvordan ser du for deg de 3 neste årene i Fjellhammer IL?

De 3 neste årene i klubben tror jeg kan bli veldig spennende. Vi får jo ny trenings/kamparena nå til høsten, og ny hovedtrener i februar, så perioden starter med veldig mye gøy! Dessuten har vi som lag tatt store steg på kort tid, og vi er blitt en spillergruppe med mange gode kvaliteter. De neste tre årene tror jeg vi som lag vil fortsette å utvikle oss til å bli et godt elitelag, og dette vil jo gjøre at jeg kan fortsette å utvikle meg på best mulig måte.

Hva er det du ser mest frem til i denne perioden?

Blir jo gøy med ny hall selvfølgelig. Lørenskoghallen har vært en flott arena i alle mine år som håndballspiller, og nå ser jeg frem til å entre den nye stor-hallen neste sesong. Gleder meg til å få Robert på plass, og det blir spennende å se hva han kan tilføre både meg og spillergruppa. Ellers ser jeg jo fram til fortsettelsen for meg som Fjellhammergutt, sammen med gode kompiser og i et godt treningsmiljø.

Vi ser frem til at Arian fortsetter karrieren sin i Fjellhammer de neste tre årene!

Arian er klar for 3 nye år i Fjellhammer!