Billettsalg Fjellhammer – Glassverket – Fjellhammer

Billettsalg Fjellhammer – Glassverket

Etter en fantastisk start på 2023 med 2 seiere av 2 mulige, er damelaget klare for årets første hjemmekamp!

Til årets første hjemmekamp er det Glassverket som kommer på besøk. Glassverket ligger på plassen under oss på tabellen med kun 2 poeng mindre. Dette er med andre ord en viktig kamp for å minimum beholde 6.plassen. Sist lagene møttes ble det en tett og jevn kamp i Drammenshallen. Dette var tilbake i 2.serierunde hvor jentene til slutt trakk det lengste strået og vant 28-27. Vi håper dette gjentar seg på onsdag.

Det er snart 1 måned siden forrige hjemmekamp i Lørenskoghallen og jentene gleder seg veldig til årets første hjemmekamp. Etter den siste tidens gode resultater fortjener de masse støtte fra tribunen. Ved seier kan vi klarte opp på 4.plass på tabellen hvis de andre resultatene går vår vei!

Slik sikrer du deg en plass i hallen

For å sikre deg en plass i hallen kan du kjøpe billett via appen vår Fjellhammer Handball. Dette er den enkleste måten for deg.

Du kan også kjøpe billett via linken under:

https://fjellhammer.woow.no/#!/match/buy/471

Jentene er i god form om dagen og fortjener mange på tribunen. Møt opp i hallen og støtt jentene i kampen om 2 viktige poeng!