Forhåndsomtale Larvik Turn – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Larvik Turn – Fjellhammer

Kapteinsteamet har ordet! 

 Etter ett lite avbrekk med juleferie hvor vi har hatt fokus på fysisk utvikling er vi klare for første kamp i 2023 på lørdag! 

Vi reiser en motivert gjeng ned til Larvik for å spille håndball preget av høyt tempo og tøffe dueller bakover. Larvik turn står til nå uten poeng denne sesongen, men for oss er det viktig å ikke undervurdere lag med god innsats og vilje. 

Vi ønsker å være enda mer på fra start og holde periodene med høy kvalitet lenger enn det vi har klart til nå. Samtidig skal vi ta med oss det positive som har vært fra første halvdel av sesongen og den gode stemninga i gruppa! 

 Ta gjerne turen i grønt for å se oss spille morsom håndball i en storslått arena på lørdag!

Kapteinsteamet er klare for den første kampen i 2023!